Fuel99 large logo

soms versturen we een nieuwsbrief. interesse?

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u voor betaalt.
Op deze pagina kunt u zien wat wij in rekening brengen voor onze diensten.
Houdt er rekening mee dat de getoonde prijzen schattingen zijn.
Neem het dus als een richtprijs!

Macbook afbeelding met voorbeeld website

Vlijmscherp webdesign

Wij ontwerpen geen onzin. Onze ontwerpen sluiten aan bij uw organisatie. Uw website wordt een verlengstuk van uw huidige onderneming.

Ontwerp op maat: €200,-

Macbook afbeelding met voorbeeld website

Technisch hoogstandje

Bij ons werken alleen echte front-end developers. U ontvangt van ons een krachtige website met basis zoekmachine optimalisatie . Mocht u in de toekomst uw website doelgericht willen uitbreiden dan is dit geen probleem.

Website tot leven brengen: €475-


Webhosting goed geregeld

Wij leveren sinds eind 2013 met succes webhosting voor onze klanten. Met onze webhosting kunt u op eenvoudige manier uw website online plaatsen. U krijgt naast voldoende webruimte een eigen domeinnaam met bijbehorende e-mail adressen.

Bereikbaar en snel

Als u kiest voor Fuel99 dan kiest u voor power. Wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website. Bij ons profiteert u van de nieuwste hostingtechnieken.

Altijd goed beveiligd

Voor u is het belangrijk dat uw website is geplaatst in een veilige omgeving. U wilt niet dat andere gebruikers of hackers toegang krijgen tot uw account.


Ondersteuning op z’n best

Ons support team staat altijd voor u klaar. Wij helpen u graag met bijvoorbeeld het instellen van uw e-mail of het verhuizen van uw website. U kunt ons altijd bereiken per mail of telefoon.

De perfecte match in alle opzichten

Wij hebben de expertise in huis om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud en u kunt ons in geval van nood 24uur per dag bereiken.

Webhosting (per jaar): €150,-
(Omgerekend nog geen €13,- per maand)

Met gratis domeinnaam naar keuze!
(.nl .com .be .de .org .net)

Totaaloverzicht INKLAPPEN

  • Uniek webdesign €200,-
  • Maatwerk webdevelopment €475,-
  • Totaal exclusief webhosting €675,-
  • Totaal inclusief webhosting €850,-

De bovenstaande prijzen zijn een indicatie en ex BTW.
We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Maak uw website nog completer

Naast maatwerk webdesign & development verzorgen wij ook diverse andere diensten. Met het onderstaande overzicht hopen wij wat meer duidelijkheid te geven over de mogelijkheden die u heeft.


Huisstijl ontwerp

Een huisstijl is een must-have voor elke onderneming. Een goede huisstijl vormt de basis voor uw dagelijkse communicatie zowel online als offline. Door de juiste mix van kleur, vorm en typografie te combineren ontwerpen wij voor u een unieke en herkenbare visuele identiteit.

De eerste indruk telt

Een goed ontworpen huisstijl sluit aan bij het imago dat u als organisatie wilt uitstralen. Het vormt de basis van al uw uitingen en zorgt voor een herkenbare identiteit.

Logo ontwerp, visitekaartjes en briefpapier

We kijken tijdens een intake naar uw wensen en schetsen zo een beeld van uw onderneming. Vervolgens ontvangt u van ons bovenstaande in digitaal formaat.

Huisstijl ontwerp €150,-
Social media branding side image

Heeft u al een sterke visuele identiteit?

Wij nemen graag uw huisstijl eens onder handen. Als u alles ook wilt laten drukken dan zorgen wij daar natuurlijk ook voor!

Social media branding

Zorg voor die extra boost die u net wat interessanter maakt dan uw concurrenten. Wij helpen u met het opzetten van een social media profiel op Twitter en Facebook. Ook ontwerpen wij diverse graphics om uw pagina’s van een mooi design te voorzien.

Zorg voor een goede uitstraling

Kies voor social media branding als u er zeker van wilt zijn dat uw pagina’s niet snel vergeten worden. Wij zorgen voor een passend ontwerp dat uw social media pagina’s tot leven laat komen.

Herkenbaar voor uw bezoekers

De ontworpen pagina’s zullen op elkaar aansluiten en goed passen binnen uw eigen visuele identiteit. Door uw pagina’s op elkaar af te stemmen creert u eenvoudig een uniforme identiteit!

Social media branding €100,-
Social media branding side image

Laat social media niet links liggen

De ontwikkelingen op social media gebied staan nooit stil. Zorg dat u goed gebruik maakt van de mogelijkheden die social media te bieden heeft!

Zoekmachine optimalisatie

U wilt natuurlijk hoger scoren in de zoekresultaten dan uw concurrenten. Ook als u geen belang heeft bij meer bezoekers (potentiële klanten) dan is het altijd fijn dat u goed gevonden wordt door de juiste mensen.

Analyseren & verbeteren

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces waar wij u graag bij helpen. Wij helpen u meer inzicht te krijgen in uw bezoekers en de interactie op uw website.

Meten is weten

Als u gebruik maakt van Google AdWords of Facebook advertenties dan is het raadzaam iets met de respons te doen. Wij leggen u uit waar u op moet letten en hoe u deze waardevolle informatie kunt gebruiken.

Zoekmachine optimalisatie €150,-
Zoekmachine optimalisatie afbeelding

Hoe search engine friendly is uw website?

Zoekmachineoptimalisatie is een doorlopend proces. Wij zorgen er voor dat u de basis onder de knie heeft en maken uw website 100% search engine friendly.

Wilt u zelf uw site bijwerken?

Wij werken met het WordPress content management systeem. WordPress is een bekroond platform dat over de hele wereld gebruikt wordt. Het krachtige beheersysteem maakt het creëren en beheren van uw website eenvoudiger dan ooit tevoren.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig afbeeldingen toevoegen op uw foto pagina, een korte update plaatsen over een aankomend evenement? Uw site is weer up to date in een handomdraai!

Pagina’s aanmaken, content wijzijgen

U hoeft ons niet meer in te schakelen om nieuwe pagina’s toe te voegen. Even inloggen op het beheergedeelte en in een mum van tijd staat uw nieuwe artikel al weer online.

WordPress implementatie €250,-
WordPress content management logo

Zelf aan de slag met uw website

Vanaf de eerste dag al aan de slag met het vullen van uw website.
Alles op uw eigen tempo, zoals u het zelf wilt.


naar boven